Webdesign in een krachtige manier van gewoon niet alleen beroepen. We hebben de neiging om het idee te geloven dat slim uitziende .

GS TECHNOLOGY 

De totaaloplossing voor uw machines 

Tecmo Machinery vormt samen met GIMA-Machines, TECMO Fluids en TECMO Tools de groep ‘GS-technology’. Ieder bedrijf is gespecialiseerd in zijn domein. Ons groot voordeel is dat wij een totaal oplossing/uitrusting kunnen bieden voor uw machines. 

 

Tecmo Machinery is de verdeler van nieuwe cnc-machines. Wij zijn hoofdverdeler voor België en Luxemburg van Soraluce, Smec, Fanuc Robodrill & Robocut, voor BeNeLux verdelen we Axile, Breton, Burkhardt + Weber, Comev, Gurutzpe en Modig.  

 

GIMA-Machines is gespecialiseerd in onderhoud, service, geometrie, engineering, nieuwbouw, retrofit en installatie van machines.  Tecmo Fluids verdeelt olie- en emulsievrije koelwaters, filtersystemen en industriële, wateroplosbare ontvetters. Tecmo Tools is verdeler van allerhande kwaliteitsvolle verspaningsgereedschappen. 

 

AUTOMATISERING 

Tecmo & GIMA heeft ervaren ingenieurs  in huis voor automatiseringsoplossingen, zoals robots, automatisatie en datacommunicatie. 

Nieuws

By:Matthias Beernaert

By:sven.beernaert