Webdesign in een krachtige manier van gewoon niet alleen beroepen. We hebben de neiging om het idee te geloven dat slim uitziende .

In Tecmo portefolio sinds: 2002

Opgericht als een coöperatie in 1958, door een team van 13 ambitieuze werknemers in de regio Toscane in Italië. 

Comev is het enige bedrijf in Italië en een van de weinige bedrijven in Europa dat al zijn draaibanken zelf ontwerpt en produceert in zijn fabriek in Midden-Italië. Klanten kunnen daarom rekenen op een eersteklas after-sales service. Met producten van de hoogste kwaliteit en een succesvolle marketingstrategie heeft Comev een internationale reputatie opgebouwd met de verkoop van meer dan 9000 machines. Voortdurende investeringen in technologie en hoogopgeleid personeel zorgen ervoor dat ze hun reputatie als toonaangevende leverancier van conventionele en CNC-draaibanken behouden. 

 

Download de volledige catalogus van Comev draaibanken.

CONVENTIONEEL 

Comev Parallelle Draaibanken TITANO T serie 

COMEV TITANO T is een zeer zware conventionele draaibank met een massief op de vloer gemonteerd bed dat continue ondersteuning biedt, waardoor de bedlengtes van 2000 mm tot 10.000 mm tussen de centers kunnen worden ingesteld. Verkrijgbaar in draaidiameters boven de slede 620,720,820,920 en 1020mm. 

Comev Parallelle Draaibanken PICOtre T serie 

COMEV PICOtre T is een conventionele draaibank voor zwaar gebruik met een massief op de vloer gemonteerd bed dat continue ondersteuning biedt, waardoor de bedlengtes van 2 tot 10 meter tussen de centers kunnen worden ingesteld in stappen van één meter. Verkrijgbaar in draaidiameters boven de slede 420,560,660 en 760mm.