Webdesign in een krachtige manier van gewoon niet alleen beroepen. We hebben de neiging om het idee te geloven dat slim uitziende .

In Tecmo portefolio sinds: 2015

De allround compacte CNC freesmachine. 3,4 of zelfs 5-assig.

De nieuwe generatie krachtpatsers van het Fanuc Robodrill gamma biedt ongeëvenaarde kwaliteit en precisie tegen aantrekkelijke kosten per uur. Met een ongeëvenaarde gereedschapswisseltijd van 0,7 seconde en een revolverkop die geschikt is voor het hanteren van gereedschappen tot 4 kg, zijn de nieuwe geavanceerde versies niet alleen de snelste maar ook de sterkste 5-assige CNC-machines op de markt. Elk ROBODRILL verticaal bewerkingscentrum, geavanceerd of standaard, is een echte high-speed allrounder met ongelooflijke prestaties en een unieke efficiëntie.

Standaardfuncties ROBODRILL:

Volledig uitgerust voor efficiënte high-speed CNC bewerking

De unieke CNC-freesmachine

De legendarische betrouwbaarheid van FANUC en eenvoudige preventieve onderhoudsprocedures houden uitval tot een absoluut minimum beperkt en zorgen voor een uniek rendement op investeringen.

Koeling tot 70 bar door de spindel

De ROBODRILL ondersteunt centrale koeling door de spindel tot 70 bar en zorgt hierdoor voor sneller boren en een betere spaanverwijdering.

Uitstekende oppervlakken, superieure productkwaliteit

Met het FANUC ROBODRILL verticaal bewerkingscentrum hebben uw producten een superieure kwaliteit, dankzij CNC functies als Nano-interpolatie, 3D machinale bewerkingen of AI Contour Control.

Verticaal bewerkingscentrum voor snelle cycli

De grote versnelling van de FANUC ROBODRILL assen in combinatie met intelligente procesoptimalisatie leidt tot hogere werksnelheden en kortere cyclustijden.

Snelle en nauwkeurige 3D-bewerking

Intelligente opties zoals gegevenssets met prognoses, interpolatie en intelligente smoothing functies zorgen ervoor dat u hoogkwalitatieve matrijzen, elektroden en andere 3D-onderdelen snel en nauwkeurig kunt produceren.

Eenvoudige CNC bewerking

’s Werelds meest betrouwbare CNC FANUC 31i-B5 Plus vormt de kern van ROBODRILL. Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te programmeren, met twintig eenvoudig te configureren M-codes voor de besturing van extra apparaten. Verdere aanpassing is mogelijk via de aangepaste PMC-functie.

Veelzijdige machinale bewerkingen voor al uw behoeften

 

FANUC ROBODRILL is verkrijgbaar in modellen met kort, standaard en lang bed, in een standaard en een geavanceerde uitvoering, zodat u ongeacht uw productieproces kunt kiezen uit een enorme veelzijdigheid voor een uitgebreide reeks bewerkingstoepassingen. Of u nu werkt met massaproductie met hoge volumes of in kleine volumes matrijzen en gereedschappen fabriceert, ROBODRILL paart een enorme veelzijdigheid aan een grote nauwkeurigheid en een robuuste constructie. U kunt uw productiviteit verbeteren en uiterst precieze en betrouwbare verticale machinale bewerkingen uitvoeren.

ROBODRILL DDR-TiB

Voor zwaardere stukken biedt het extreem stijve DDR-T tapsysteem alle voordelen van de DDR-draaitafel met een ondersteuningsspindel en L-beugels.

ROBODRILL LINKi bewaking op afstand

Bewaak tot 100 ROBODRILL CNC freesmachines in realtime vanaf een externe PC of handheld.

ROBODRILL DDRiB draaitafel

Dankzij de motor met directe aandrijving en verbeterde stijfheid voor nauwkeurige machinale bewerking is de FANUC ROBODRILL DDRiB de perfecte aanvullende as voor uw ROBODRILL.

Draai- & freestafels specifiek voor Robodrill.

De veelzijdige direct aangedreven draaitafels van de 900-serie zijn bijzonder geschikt voor HSC-frezen, frees- en draaibewerkingen, modern hobben (power skiving) of zelfs veeleisende slijpbewerkingen. Dit verandert een eenvoudig en kosteneffectief 3-assig freescentrum in een volledig automatiseerbare, multifunctionele 5-assige machine. Rotaties van meer dan 2000 tpm zijn geen probleem. Een speciaal ontwikkeld Fail Safe systeem remt de spindel binnen zeer korte tijd af naar 0 (bijv. bij een noodstop of stroomstoring) zonder de draaitafel te beschadigen.

Lehmann tafel

Je kan uw Robodrill ongeacht de afmeting uitrusten met een 5-assige simultane Lehmann tafel, met optioneel energiedoorvoeren door de tafel om eenvoudig een 5-assige automatisatie op te starten.

Lehmann Rotomation

Automatiseer uw Robodrill zonder robot door automatische belading met de spindel van de machine, dankzij dit eenvoudig systeem verhoog je uw spindeluren met een minimum aan kosten. Omkeerstation en reiniging station eveneens mogelijk. Wordt volledig geïntegreerd in de plc van de machine.

Lehmann tafel 5-assige tafel

 

De 3-assige Robodrill kan aangepast worden naar een 5-assige freesmachine, zowel 5-assig gepositioneerd alsook om 5-assig simultane bewerkingen uit te voeren.