Webdesign in een krachtige manier van gewoon niet alleen beroepen. We hebben de neiging om het idee te geloven dat slim uitziende .

Soraluce

Middelgrote tot grote bed freesmachines. Ideaal voor al uw freeswerk waarbij hoge flexibiliteit, stabiliteit en nauwkeurigheid nodig is.

Breton

Middelgrote tot grote 5-assige freesmachines. Breton machines zijn speciaal bedacht voor hoge snelheid frezen, top prestaties en onverslaanbare veelzijdigheid.

Fanuc

De ROBODRILL is een kleine freesmachine en kan 3- of 5-assig zijn. Deze machines garanderen u onevenaarbare kwaliteit en precisie tegen een lage kost.

Axile

Axile is een Taiwanesemachinefabrikant die hoogwaardige europese onderdelen gebruikt. Axile is gespecialiseert in 3, 4 en 5 assige freesmachines en draaibanken.

Smec

Deze middelgrote 3, 4 tot 5-assige freesmachines zijn echte all rounders en kunnen zeer breed worden ingezet.

Modig

Modig ontwikkelt premium CNC-machines voor hogesnelheidsbewerkingen. Deze machines kunnen zeer klant specifiek gemaakt en zijn zeer geschikt voor vliegtuig, automotive, en bouwindustrie.

Burkhard + Weber

Sinds 1888 produceert B+W gereedschapsmachines in Reutlingen. We zijn echter niet slechts een van de vele fabrikanten; we hebben herhaaldelijk internationale erkenning gekregen als drijvende kracht. Vandaag de dag zetten 250 medewerkers deze lange traditie van het produceren van grote, zeer nauwkeurige en op maat gemaakte bewerkingscentra voort. Eén traditie houden wij in ere: Wij staan altijd open voor suggesties van onze klanten en verbeteringen en speciale wensen worden met de grootste motivatie en deskundigheid succesvol gerealiseerd.