Webdesign in een krachtige manier van gewoon niet alleen beroepen. We hebben de neiging om het idee te geloven dat slim uitziende .

ONE-STOP-SHOP VOOR CNC-WERKTUIGMACHINES

ONE-STOP-SHOP VOOR CNC-WERKTUIGMACHINES

Het hoofdnummer op de GS-Technology-stand wordt de voorstelling van deze TA-A 35 van Soraluce
Het hoofdnummer op de GS-Technology-stand wordt de voorstelling van deze TA-A 35 van Soraluce

U heeft vast al eens van Gima-Machines, Tecmo Machinery, Tecmo Tools of Tecmo Fluids gehoord. Maar wist u ook dat al deze bedrijven deel uitmaken van dezelfde groep? Samen vormen ze GS-Technology: één winkel voor alles wat met CNC-werktuigmachines te maken heeft. Elke firma heeft zijn specialiteit en zo willen ze aan alle noden van hun klanten beantwoorden. Ontdek de synergie op Machineering!

TECMO MACHINERY

Interesse in een nieuwe CNC-machine? Klop dan zeker eens aan bij Tecmo Machinery. Zij bieden zowel nieuwe als tweedehands verspaningsmachines aan van een tiental merken, binnen de Benelux. Zo ziet u op de beurs een TA-A 35 bedfreesmachine van Soraluce, een SL2500Y draaibank van SMEC en een Robodrill D21LiB5/24K/CT/2S verticaal bewerkingscentrum van Fanuc.

De SL2500Y draaibank van SMEC en het Robodrill verticaal bewerkingscentrum van Fanuc
De SL2500Y draaibank van SMEC en het Robodrill verticaal bewerkingscentrum van Fanuc

GIMA-MACHINES

De GimaCo Combi maakt zijn debuut op Machineering
De GimaCo Combi maakt zijn debuut op Machineering

Gima-Machines voorziet dan weer allerhande diensten voor werktuigmachines: van installaties, verhuis of verplaatsingen tot preventief en curatief onderhoud. Ook het retrofitten van machines is een belangrijke bedrijfsactiviteit. De onderneming biedt daarbij ook opleidingen en methode-ondersteuning aan in de meest gangbare besturingen. Tot slot krijgt Gima-Machines steeds meer opdrachten voor fabrieksautomatisatie en -robotisering. Het bedrijf viert zijn 30-jarig bestaan en daarop wordt geklonken tijdens de beurs! Gima stelt er in primeur zelfs haar eigen machinelijn voor: de GimaCo Combi, een compacte machine die zowel kan draaien als frezen.

TECMO TOOLS

Tecmo Tools showcaset een MECO-steekmachine van het type MEC CNC 80 Premium New Version
MEC CNC 80 Premium New Version steekmachine van MECO

Binnen GS-Techonolgy ontfermt Tecmo Tools zich over de gereedschappen voor werktuigmachines en het bedrijf is zelfs een belangrijke partner op de Belgische markt op dit vlak. Hun totaalprogramma omvat hoogkwalitatieve, exclusieve producten, die door de industrie worden gewaardeerd. Producten zoals Korloy, Sutton, Yih Troun, Fahrion, Meco en nog vele andere vormen het succes van Tecmo Tools. Deze firma kan u ongetwijfeld aan de juiste gereedschappen voor uw specifieke toepassingen helpen. Tecmo Tools showcaset een MECO-steekmachine van het type MEC CNC 80 Premium New Version op de beurs. Uniek in zijn soort en dus ook zeker een bezoekje aan hun stand waard.

TECMO FLUIDS

Vloeistoffen nodig voor uw machines? Dan is de volgende stop bij Tecmo Fluids; sinds 2018 de exclusieve verdeler van de Oest koelvloeistoffen voor de verspanende industrie. Met een eigen performant R&D team is Oest erin geslaagd om stabiele, high-endproducten op zowel half- als volsynthetische basis te ontwikkelen, en dit tegen zeer competitieve prijzen. Sinds 2012 is Tecmo Fluids ook de Belgische vertegenwoordiger van Siebec, de Franse specialist op het gebied van industriële filtertechnieken die met het Minipure-gamma een belangrijk afzetmarkt heeft gevonden in de verspanende industrie.

Het warenhuis van Oest
Het magazijn van Oest

GRATIS TOEGANG

Schrijf uzelf en uw collega’s in voor gratis toegangstickets voor Machineering 2021 via https://bit.ly/machineering2021, of via de website van de beurs door de code 147 in te geven bij de gratis bezoekersregistratie.

GIMA MACHINES OP MACHINEERING
STANDNUMMER: 170
BEURSTEAM:
Gilbert Janssens – Directeur Tecmo Machinery en Gima-Machines
Stef Bruynseels – Directeur Gima-Machines
Peter Crols – Directeur Tecmo Fluids
Rudi Tanghe – Manager Tecmo Tools

GIMA MACHINES
INDUSTRIEWEG 13
2630 AARTSELAAR
+3238770122
info@gima-machines.be
www.gima-machines.com

Een commentaar schrijven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *