Webdesign in een krachtige manier van gewoon niet alleen beroepen. We hebben de neiging om het idee te geloven dat slim uitziende .

AUTOMATISERING VAN DRAAIBANKEN  

Met de Turn-Assist Series  

De RoboJob Turn-Assist Series biedt u een brede waaier van standaardproducten voor de automatisering van de SMEC draaibanken. Deze oplossingen verschillen in afmetingen, capaciteit, werkstukdiameter en robotlaadvermogen. Ze zijn allemaal erg gebruiksvriendelijk, compact, toegankelijk en zichtbaar. Elke automatisering heeft de meest uitgebreide standaardfuncties, die eenvoudig en snel te bedienen zijn zonder enige robotkennis. Hierdoor kunt u onmiddellijk opstarten met eenvoudig te gebruiken bedieningsknoppen. Er kunnen ook extra elementen en opties geïntegreerd worden in zowel de software als hardware. 

TURN-ASSIST 200 i 

UW COMPACTE STANDAARD AUTOMATISERING  

VOOR KLEINE EN MIDDELGROTE SERIES 

 

Met de Turn-Assist 200 biedt RoboJob u de meest compacte automatisering op de markt. Dit model werd specifiek ontwikkeld voor het beladen en ontladen van kleine en middelgrote series, voor werkstukken tot Ø 200 mm. 

Dit model heeft 2 servogestuurde stapelplaten waarmee u een grote hoeveelheid ruwe en afgewerkte onderdelen kunt stapelen. 

TURN-ASSIST 270 i

 

UW KRACHTIGSTE STANDAARD AUTOMATISERING  

VOOR KLEINE EN MIDDELGROTE SERIES 

 

Wilt u nog meer: dan kiest u best voor de Turn-Assist 270, ons krachtigste model in de Turn-Assist Series. Deze standaardautomatiseringsunit is uitgerust met een aangedreven aan- en afvoer. 

Omdat de Turn-Assist 270 nog groter is dan de Turn-Assist 200, kunt u er nog meer uit halen. Dit geldt niet alleen voor het aantal werkstukken, maar ook voor de grootte van uw werkstukken. Op dit model kunt u werkstukken tot een diameter van 270 mm automatiseren. 

AUTOMATISERING VAN FREESMACHINES 

MILL-ASSIST ESSENTIAL i 

 

UW ESSENTIËLE STANDAARD AUTOMATISERING 

VOOR KLEINE EN MIDDELGROTE SERIES

 

De Mill-Assist Essential i is de standaard op de markt wanneer het aankomt op CNC-automatisering voor freesmachines. Deze eenvoudig te gebruiken automatisering werd specifiek ontworpen voor het beladen en ontladen van kleine en middelgrote series en/of werkstukken. Net zoals bij onze Turn-Assist Essential i is de tafel vast en kunt u deze zelf configureren met werkstuksteunen of rasterplaten die u ook zelf kunt maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke interface kunt u uw kleine series in slechts enkele minuten automatiseren: de intuïtieve, grafische software begeleidt u stap voor stap bij het instellen van uw opdrachten. 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN ROBOJOB AUTOMATI- SERING?  

Met de RoboJob automatisering kunnen we u het meest gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem op de markt aanbieden. Elk van onze producten beantwoordt aan de hoogste vereisten, zodat u uw effi ciëntie, rendement en fl exibiliteit kunt verhogen. We zetten de 4 belangrijkste voordelen voor u op een rijtje: